Plaats een Recensie

img01

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

effactief
Average rating:  
 40 reviews
 by Thom
Tinnitus

Het gaat met mij een stuk beter! Ik merk soms dat als ik moe ben of een drukke dag heb gehad op school ik dan wel begin na te denken, maar ik dan afleiding zoek en ik mijn gedachte goed kan verzetten. Ik denk nog vaak terug aan het moment dat ik bij u zat. En heb er zeker geen spijt van dat ik het uiteindelijk heb gedaan. Het heeft mijn situatie duidelijk veranderd.

 by Lotte
Hele fijne ervaring

Ik vond het van tevoren behoorlijk spannend, hypnotherapie. Ik heb een tijdje op de intensive care gelegen en voelde dat het tijd was om met deze nare ervaring aan de slag te gaan. Bettie kwam op het juiste moment op mijn pad. Ik ben iemand die me moeilijk overgeeft aan situaties, vandaar dat het idee van hypnose me een beetje tegenstond. Maar het tegengestelde bleek waar! Het was een hele veilige en vertrouwde omgeving en Bettie is heel erg kundig. Ze heeft me heel langzaam begeleid in een diepe staat van ontspanning, die helemaal niet zo eng was, maar juist heel erg fijn. De sessie heeft me van vele diepe angsten af geholpen en ik voel me veel lichter sindsdien. Ik kan het zeker aanraden!

 by M v H
Bedankt

Hallo Bettie ,

Ik wilde je even laten weten dat het goed met me gaat.
Na de sessie vertelde ik je dat er al meteen een last van mijn schouders was gevallen.
Het is al een heel stuk rustiger in mijn hoofd , ik denk en niet meer aan af en toe nog.
Vindt het nog steeds onwerkelijk dat de sessie mij geholpen heeft en ben heel blij dat ik ben geweest.
Als ik er aan denk neem ik even een momentje voor mezelf en zet mijn schakelaar even aan.. 🙂
Nogmaals bedankt.

Fijne dag.

 by will van lier
niet te geloven

Ik ben bij Bettie terecht gekomen nadat ze in het ziekenhuis mijn hartritmestoornissen niet konden oplossen ivm overgewicht. Ik ben helemaal niet goed gelovig of zweverig maar dat hoeft bij Bettie ook niet ze vraagt alleen een kans. ik kreeg via hypnose een virtuele maagband en mijn energie werd verhoogd(ik kon nog geen 500 meter wandelen) nu 6 weken verder ben ik 15kg !! kwijt en wandel gemakkelijk 5 kilometer en het gaat nog steeds de goede kant op in. Ik eet veel minder dan ik voorheen deed zonder honger te hebben, ik heb weer energie en vooral ik heb weer levenslust. Bettie kei bedankt en ik zal iedereen die het wilt weten over je vertellen.

 by Arda Nieboer
Arda Nieboer

21 november 2018 heb ik een hypnosessie gehad bij Bettie. Na een uitgebreide intake is Bettie met mij aan de slag gegaan. Het was heerlijk ontspannend. De hypnotische staat is voor mij heerlijk! Bettie heeft verschillende methodes toegepast tijdens de hypnose. Er is een hoop opgeruimd en losgelaten aan negatieve emoties. En daar is meer zelfvertrouwen voor terug gekomen met als overtuiging dat ik helemaal goed ben zoals ik ben. Ik heb in hypnose een aantal mensen vergeven. Wat enorm opluchtte. Door in bepaalde personen te stappen, heb ik meer inzicht gekregen hoe het voor een ander werkt. Een ander is anders dat hoef ik niet te begrijpen. Het is wel helpend om dit te ervaren.
Hoewel het dik twee maanden geleden is, ik heb nog steeds het idee dat het doorwerkt. Ik maak nog steeds stappen die mij helpen om mijn grenzen te voelen, aan te geven en om daar standvastig in te zijn.
Ik heb Bettie ervaren als een super leuk mens. Niet zweverig, maar iemand die met de poten in de klei staat. Handson. Iemand die bereid is om zonder omwegen door oude "shit" heen te breken, to the point en doelgericht. En daar hou ik heel erg van. Bettie is tegelijkertijd ook een warme persoonlijkheid. Een mooie combinatie. Dank je wel Bettie! Het heeft me heel veel gebracht. En nog steeds.

 by Miriam
loopbaancoaching

Loopbaan coachingGrenzen aangeven tegenover je werkgever is soms erg lastig. Zeker wanneer je regelmatig tegen van alles aanloopt en je eigenlijk niet zo in de gaten hebt dat het vooral te maken heeft met je eigen grenzen aangeven. Bij Bettie is me een hoop duidelijk geworden. Door de vraagstelling en het pellen van mijn probleem zijn we bij de kern uitgekomen. Voor mij was dit een sleutel naar een nieuwe deur! Ik geef mijn grens aan en blijf daarbij dicht bij mijn gevoel. Het was een lang gesprek maar hierdoor heeft het mij wel gebracht wat ik nodig had. Ook na dit gesprek is Bettie me blijven volgen via de mail. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet.

 by P

Na 2 auto ongelukken, erg gestrest. Zowel als bestuurder als bijrijder. Na van alles geprobeerd te hebben (Psycholoog, rijlessen, EMDR) is de stressfactor niet verlaagd. Vlak voor de zomervakantie bij Bettie geweest. Ik was wat sceptisch over hypnose. Na een lange intensieve sessie in de auto gestapt en hardop lachend (was heel erg blij) weggereden. Inmiddels zitten er al aardig wat ritten op en zit ik aardig relaxt in de auto (maakt niet uit of ik bijrijder of bestuurder ben). Ik stap zelfs zonder problemen bij collega's in om te carpoolen (iets waarbij ik voorheen altijd de bestuurder was). Mijn bezoek aan Bettie is dus zeer succesvol te noemen. Elke dag dat ik in de auto zit heb ik er plezier van.
Bedankt Bettie

 by Cristel
diversen

De hypnosesessie op 9 april was een heel bijzondere ervaring. Tijdens de sessie was ik heel bewust aanwezig, maar tegelijkertijd gaf ik antwoord als mijn 1-jarige ik of als mijn vader. Tot op de dag van vandaag ben ik er van overtuigd dat de antwoorden die ik gaf ook de enige ware antwoorden zijn/waren.
Eén van de doelen van de hypnosesessie was voor mij het eten van fruit. Sinds mijn 1,5 eet ik geen fruit. Na de hypnosesessie begrijp ik "kleine Cristel" een stuk beter, maar het zo maar eten van fruit blijkt nog een brug te ver. Ik zoek het nog niet zelf op, maar in een restaurant of bij derden eet ik voortaan wel braaf mijn bordje leeg. Voor mij een behoorlijke stap voorwaarts.
Het feit dat ik (nog) geen fruit eet, komt ook doordat ik te weinig doe met de zelfhypnose. Die paar keer dat ik het wel heb gedaan, hield ik daar een heel fijn gevoel aan over, maar eerlijk is eerlijk, in de waan van de dag schiet zelfhypnose er regelmatig bij in.
Toch is er wel iets veranderd na de hypnosesessie.
Sinds de sessie heb ik een zognaamd "basic" gevoel dat ik er mag zijn. Dat het oké is. Hoe zweverig het ook mag klinken, het voelt alsof ik vrede heb gekregen met mezelf.
En op de momenten dat het niet zo voelt, laat ik mijn duim van mijn linkerhand mijn middelvinger raken en dan zweeft er een rood hartje met witte vleugels en blauwe achtergrond voor mijn ogen en verschijnt er vanzelf weer een voorzichtige glimlach op mijn gezicht.

En aangezien ik dit zeker nog niet vaak genoeg gezegd heb: bedankt Bettie!!! Dankzij de sessie heb ik een "basic"-gevoel dat ik er mag zijn. Zelfhypnose doe ik nog te weinig, maar het is een heel prettig gevoel om dat achter de hand te hebben. Als ik het echt niet zie zitten, is het, naast yoga, een goede methodiek om weer "at peace" te zijn.

 by niki
loslaten

Bettie heeft mij geholpen met het loslaten van zaken waar je geen invloed op hebt. Ook het accepteren waarom de dingen zijn zoals ze zijn heeft ze mij heel goed bij geholpen. Bij Bettie voelde ik me veilig om me open te stellen en aan deze zaken te werken. Bettie is een hele warme vrouw met veel verstand van zaken. Ze stelt de juiste vragen om zo bij de kern te komen om het te kunnen oplossen. Na elke sessie voel je meteen de verlichting. Echt een aanrader!

 by santana
stoppen met roken

2 weken voor de behandeling van Bettie had ik nog nooit gehoord van hypnotherapie, nu zal ik het nooit meer vergeten!Nadat een collega van mij gestopt was met roken na een behandeling van Bettie heb ik geen moment getwijfeld en heb ik direct een afspraak ingepland. Het was een bijzondere en prettige ervaring en bovenal ook zeer effectief. Ik heb mijn halve leven gerookt en ben nu inmiddels al 3 weken gestopt! Ik kan het iedereen aanraden als je wil stoppen met roken. Het heeft mij in ieder geval heel veel rust gebracht.

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»